Logo

Majstrovstvá Slovenska v šachu mládeže 2010

Milí mladí šachisti, rodičia, tréneri !
Už zajtra (21. 2. 2010) sa začnú v Ružomberku Majstrovstvá Slovenska v šachu mládeže pre rok 2010. Liptovská šachová škola vysiela na MSR najpočetnejšiu výpravu – 23 hráčok a hráčov. Väčšinu z Vás sa Majstrovstiev Slovenska zúčastnila už  niekoľko krát. Vo výprave máme niekoľko majsteriek a majstrov Slovenska a medailistov. V úspech neveria len títo hráči, ale aj ďalší členovia našej výpravy. Všetkým Vám určite budú nápomocní tréneri a rodičia. Pre najmladších členov výpravy to bude dobrá škola a príprava pre ich najdôležitejší turnaj, ktorým budú MSR Slovenska do 8 rokov v rapid šachu.
Za posledné roky naša výprava patrila k najúspešnejším. Určite je to zásluha výborného tréningového procesu počas celého roka, ale tiež veľmi dobrej prípravy počas samotných Majstrovstiev. Na týchto Majstrovstvách sa budeme musieť prispôsobiť zhustenému programu a dochádzke. Tieto skutočnosti budú vyžadovať zvýšenú disciplínu od Vás hráčov a presné dodržiavanie dohodnutých časových rozpisov. Náročné to bude i pre rodičov, aby umožnili vo voľnom čase deťom vhodnú regeneráciu síl a odreagovanie sa od šachovej partie.
Samotné záverečné učtovanie v piatok poobede rozhodne o tom, kto z LŠŠ bude nominovaní Slovenským šachovým zväzom na vrcholné medzinárodné podujatia, ale aj kto získa zápis do novo vzniknutej listiny talentov. Všetci veríme, že tam bude najviac mien z Liptovskej šachovej školy, a bude to výborný impulz do ďalšej našej práce.
 
Juraj Ivan

Zoznam účastníkov z LŠŠ

MENO HRÁČA KAT.
Tomová, Veronika D10
Gažíková, Veronika D12
Halajová, Martina D16
Mrázová, Monika D16
Turková, Karolína D16
Motyčáková, Monika D18
Belopotocký, Šimon CH10
Ďurica, Adam CH10
Kamhal, David CH10
Gažík, Jakub CH10
Gažík, Viktor CH10
Kohút, Matej CH12
Loviška, Ondrej CH12
Mráz, Ondrej CH12
Adamčiak, Tomáš CH14
Kerdík, Adam CH14
Hroš, Roman CH14
Tomčík, Michal CH14
Petráš, Marián CH16
Veselovský, Michal CH16
Druska, Juraj CH16
Mráz, Martin CH18
Jacko, Vladimír CH18
Spolu