Logo

Priebežné výsledky GRAND PRIX

Na stránke SŠZ boli zverejnené výsledky Grand Prix k 20.januáru 2008.  Táto náborová súťaž jednotlivcov má za sebou 19 turnajov v rôznych mestách, z ktorých sa započítavajú Grand Prix body. Právo účasti na tomto seriály majú deti do 14 rokov s LOK do 1550 bodov. Deti LŠŠ sa v rámci GRAND PRIX pravidelne zúčastňujú turnajov Spektrum Chess v Žiline a niektorí sa zúčastnili aj turnaja TALENT v Martine. Priebežné výsledky v prílohe sú zostavené podľa doterajšieho zisku Grand Prix bodov, t.j. nepredstavujú úplne reálne poradie (ale sa k nemu blížia), keďže niektoré deti štartovali na viacerých kolách ako iné. Celkové poradie bude určené na základe najlepších piatich odohraných turnajov.

 

Z LŠŠ si najlepšie vedie Richard Mojš, ktorý v kategórii chlapcov do 11 rokov zatiaľ zastáva 3. miesto. Gratulujeme, Riško !

 

Veľkú pochvalu za bojovnosť treba udeliť aj najmladším dievčenským nádejám LŠŠ – Táni Repčekovej a Veronike Tomovej, ktoré hája farby LŠŠ medzi 8 ročnými dievčatami. A treba povedať, že 5. a 8. priečka sú veľmi pekné. Navyše Táni stačí len troška viac zabojovať a môže sa umiestniť na 3. mieste. Budeme jej držať palce v ďalších kolách, aby sa jej to podarilo.

Aj ostatní z LŠŠ si vedú dobre, bližšie si ich výsledky môžete pozrieť v priložených súboroch.


Na vysvetlenie, prečo niektorí nemajú zarátané všetky absolvované turnaje v Žiline (Tomáš Adamčiak, Michal Veselovský, Martina Halajová) - turnaj A sa do GRAND PRIX nezapočítava.

Dokumenty na stiahnutie